IJs maken is ons leven



Wij zijn Jan en Rijka en wij scheppen al jaren vele heerlijke smaken ijs voor onze lieve klanten. Melbalino bestaat al meer dan 45 jaar, maar dat is nu net niet waar we trots op moeten zijn, vinden we. Wij geloven namelijk dat jaren ervaring niet zoveel zegt, want dat kan ook betekenen dat je al die tijd zonder veel passie en vakmanschap ijs hebt gemaakt.

Wij vinden vers ambachtelijk ijs nog elke dag een geweldig product om te maken. Dus is het voor ons geen probleem om tijdens het ijsseizoen alle dagen van de week ’s morgens al heel vroeg op te staan om dagvers ijs te maken, alles nog eens extra schoon te maken en voorraden bij te vullen. Dan kunnen we om 12 uur open. We blijven ijs scheppen tot in de avonduren. Zonodig maakt Jan er nog vers ijs bij. Na sluitingstijd ruimen we alles op, maken alles schoon en doen nog een desinfectieronde. Zo tegen middernacht zit ons werk er dan op. Morgen weer een ijsdag.

Jan & Rijka


Stacks Image 24

Volg en like ons op
facebook


Stacks Image 7
Onze openingstijden